Friday, July 26, 2013

Beza RA Dulu dan Sekarang

Bukan nak promosi diri sendiri,tapi bila tengok balik gambar-gambar lama dengan gambar-gambar baru nostalgia tu mengusik kalbu betul hehehe.Rasa-rasa takde perubahan kan?? haha.Gambar ini amik kat Arena of Star Hongkong.Masa pertama kali ke sini umur RA 21 tahun,pergi guna harga promosi Cathay Pacific dan tinggal dua malam je.

Masa muda remaja pergi dengan kawan-kawan Winnie,Yance dan teman lelakinya Eric.Masa pergi tu musim panas dan kali ke dua RA pergi pada musim sejuk 2012 tahun lepas.Gambar ini amik kat Times Square HongKong jugak.

Nostalgia betul bila tengok gambar-gambar baru dan bezakan dengan gambar-gambar lama nie.hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget