Tuesday, November 5, 2013

JJNM : Restoran Absolute Thai - JPO

Jalan-Jalan Nak Makan dan membeli belah :

RESTORAN ABSOLUTE THAI & Johor Premium Outlet

Hari inikan hari cuti bersempena Maal Hijrah.Jadi rencana malam semalam dari informasi yang di beritahu oleh abang Mork ada jualan murah di Johor Premium Outlet.Bertolaklah kami segerombolan askar menaiki Toyota Inova Kak Rovita pagi itu ke JPO.Sampai je terus cari kedai Padini.Biasalah budget kita-kita kan- takkan nak masuk kedai MK,sebab barang-barang kat butik MK kita beli online je (katernya - sebab murah).Amboi makin debabnya badan RA dalam gambar ini.

Opppss,amik gambar pintu depan JPO yang terhadang dik tiang tingkap kereta.

Dah berhabis duit membeli pakaian,masa untuk makan pulak.Kali ini RA ke Restoran Absolute Thai yang berada di tingkat dua JPO.RA nak cuba makan kari hijau dia dengan nasi putih.Si Azie pilih kangkong masak belacan,ayam goreng pandan dan Nasi daging paprik.Kak Rovita Nasi Goreng seafood, dan sotong goreng.Clady pulak tomyam meehoon.Memang terangkat dan sedap makanan di sini.Harga pun boleh tahan mahal jugak.Kalau sesekali nak manjakan diri bolehlah,tapi tak leh selalu,memang sah gulung tikar nanti.

Sempatlah juga RA membeli 2helai seluar dan kami berkongsi hadiah membeli mintak wangi Victoria Secret sebagai hadiah ulang tahun Lyn.Ada orang tu katanya tak mau membeli belah,tapi bila dah nampak RA dan yang lain-lain membeli dia pun nak jugak.Dah jadi hari "shopping" sedunia pulak


1 comment:

Absolute Thai said...

This blog is well describe the yummy of Absolute Thai. DO visit us more together with your friends :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget