Saturday, July 30, 2011

Jalan-Jalan Nak Makan : Nando's Bukit Indah

Tinggal brapa hari saja lagi untuk berpuasa.Jadi untuk tidak membazirkan meal voucher yang aku dapat,maka bermula episod makan-makan lagi.Kali nie di Nando's Restaurant.Memang menyelerakan makan kat Nando's restaurant.Ini adalah antara menu utama yang aku,nik family,Azie family & Abg nus family order sempena menyambut Aniversary perkahwinan Nik & Fuad merangkap birthday Shahmi & akmal (anaknya).Nasib baik Nando's kat Bukit Indah nie dekat,balik gym je terus ke sana.One thing aku suka dgn family Nik nie,diaorang selalu sampai awal atau on time.Senang buat temujanji dengan keluarga diaorang nie.


Kek nie di buat Oleh Azie.5KG katanya.Kek Angry bird request by anak-anak Nik. Tengok sajalah,yang tua dan yang muda menyukainya.
Nasib baik la Kedai nando's tu tutup jam 10pm.Kalau tutup jam 11pm confirm kitaorang tak balik lagi.Mana taknya dengan kek lagi,bual2 lagi,sesi bergambar lagi.Memang terasa masa berlalu cepat sangat.

Nampak keceriaan di muka mereka-mereka yang pergi hari itooo..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget