Sunday, November 14, 2010

Jalan-Jalan Nak Makan : Buffet seafood Hotel Mutiara

Tanggal 13November aku memenuhi undangan untuk pemegang Standard Chartered Credit Card makan di Hotel Mutiara.Harga promosinya sangat-sangat berbaloi,iaitu RM35 seorang untuk Buffet Seafood Dinner.Nak di jadikan cerita tarikh itu jugak tarikh lahir di Cheko a.k.a IanDhomo (nama FBnya).Max satu Credit Card leh bawak 10orang je.

AKU,EN YUNUS,ABG MAT,KAK ROS,AZIE,OLIE,BRO MORK,IKA,IAN & SHAHIR, 

Jam 8pm tempahan telah di buat atas nama aku.Curlast tak??

Antara makanan yang sempat aku amik gambarnya.Udang & Sotong tak main yang kecik-kecik tau.Aku memang hantu sotong,memang puaslah makan kt situ





Yang datang pun pakai baju ala-ala glamorus la..maklum la makan kt hotel 5star la katernyer..hehe.Muka pun senyum lebar semacam.Curlast kau Jah!!

Yang makan nya pulak tu tak toleh kiri-kanan,maklum la dapat udang & sotong besar-besar la katakan.Memang meriah & kenyang.

 

Tengok je muka Abg Nus tu,habis udang dia kena curi dengan kitaorang.tah brapa kalori la yang masuk dalam badan kitaorang malam tu.Dah puas makan,kamu pun bergambo ala-ala artis kat depan ruang legar hotel.Memang glamour sensangat.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget