Saturday, December 26, 2015

Suka Suki Cuti Krismas

 Cuti hujung minggu nie RA kena melayan kerenah anak-anak buah RA datang JB dari KL.Mereka nak ke Legoland dan Hello Kitty katanya.Malam kami semua menjamu selera di Warong Satay Wak Radol sebelum bergambar sebentar di depan Istana Bukit Serene.

 Tengoklah tu akhir budak-budak nakal nie.Si baju putih tu nampak macam kuat makan,tapi makan nasi putih dengan telur goreng je.Ish ish sorang nie.

 Banyak jugak tempat yang RA bawak mereka nie.Maklum lah dah lama tak jumpa diaorang nie semua.Petang Jumaat lepas solat Jumaat ke Puteri Harbour jenjalan cuci mata sambil bergambar dari atas Jen Hotel.Malam ke Wak Radol makan satey.Sabtunya pulak ke Legoland Watar dan Themepark.

 Naik roller coster masing-masing tak mau kalah.Sambil-sambil tu cuba lah cari wifi ternampak pulak wifi ini.Ingat kedai mamak ke? hahaha menangan nak wifi percuma katanya

Apapun cuti hujung minggu RA sempena cuti perayaan Krismas tahun ini terisi dengan kehadiran mereka-mereka ini,RA dah anggap mereka ini sebahagian daripada keluarga RA.Nanti datang lagi yea...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...