Thursday, January 12, 2012

Promosi Healthy Eating Day kembali di Kenny Rogers - 11Jan12 Only

Kenny Rogers Roasters Healthy Eating day - Buy 1 Get 1 free kembali !!!
Syaratnya mesti berpakaian Merah!!!
Semalam,keluarga besar kitaorang beratur panjang di Aeon City Bukit Indah Johor untuk menikmati makan malam bersama dengan berbaju
"MERAH MENYALA".
Total semua 11 set dapat 11 set free.Sampai dah jam 830pm,tapi di sebabkan sambutan luar biasa,kami terpaksa menunggu hampir 30min untuk mendapat tempat duduk.Makanan lak sampai jam 945pm.Takpe la,kitaorang paham,malah gembira dengan layanan pekerja-pekerja Kenny Rogers yang walaupun nampak penat,tapi tak menunjukkan muka tension diaorang.hehe.


Kami semua 6 kelaurga.memang meriah dah cukup gamat.Makan pun terpaksa lah berhempet-hempet sebab tempat terlalu terhad.Siapa yang sampai lambat tak dapat pulak untuk kitaorang dapatkan tempat duduk.Harap maklum dan harap maaf...lain kali datang la lambat lagi hehe
Tahun lepas pun diaorang ada buat promosi nie,tapi beli 1 dapat 1 @ 50%,dengan syarat pakai baju merah.Tapi untuk tahun nie diaorang buat beli 1 dapat 1 free lak,tu yang agaknya ramai sangat yang datang.Jam 945malam baru barisan di luar kedai habis.Jam 1050malam baru kitaorang selesai makan dan borak-borak.Tu pun nasib baik kedai semua dah nak tutup.Huhu.
MAKANAN MALAM SEMALAM DI TAJA OLEH "BIRTHDAY GIRL" KITA
KAK ROVITA...

TERIMA KASIH YEA KAK ROVITA,MOGA PANJANG UMUR,MURAH REZEKI DAN SIHAT SENTIASA !!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bagi la makan Ikan tu