Tuesday, January 31, 2012

Baby Boy!! Tahniah Mona & Firdaus!!

Kalau korang baca blog perkahwinan kawan sekolah aku Mona tahun lepas,mesti korang dapat mengagak orang yang kat dalam gambar di bawah nie.Tahniah buat pasangan Mona & Firdaus kerana mendapat Baby boy.Lahir tahun Naga lagi 


Nama baby : Mohammad Amir Ryan
(mak bapak zaman sekarang tetap nak anak ada nama Inggeris hehe)



Time kami datang Baby Boy nie tengah tidur.Muka dia bertukar garang bila aku kacau dia tidur,habis menangis dia.Nasib baik maknya datang pujuk hehe.

Nanti tunggu lagi sebulan Uncle belikan topi ehh...rambut pacak tengah dah macam David Backham nie.hehe...tomel-tomel

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget