Friday, December 4, 2009

BANDAR PULAI JAYA - PENIPU


Aku pergi pejabat dia kat Metropolis tower HartaPlus , diaorang suruh guard layan aku lak...dah tu suruh aku settlekan direct kt tapak projek.So semlm aku pergila kat Pulai Jaya.Jumpa sales person dia Jason Hee.dia leh cakap Dec 10 baru leh siap,tu pun tak cfm lagi....coz sekarang pemaju ada financial problem....kepala hotak dia......apa kena mengena dgn aku...ko dah janji nak siapkan umah tu so ko kena siapkan la.....so aku nak tunggu sampai bila lagi nie??? bila aku aku nk tanya dgn boss dia,dia suruh aku gie kt JP perdana lak.Cilaka tul...sakit tul hati aku

TAK PE KORANG TUNGGULA...AKU AKAN BAWAK BENDA NIE KE TENGAH.....










3 comments:

~ thalhazlin ~ said...

Bro Rio, ni yang rumah saiz 18 X 20 ek, dua tingkat kalau tak silap? Kat pulai jaya kan? Actually, saya dan tunang dah bayar booking fee RM 100 before undertake nak submit doc semua tapi seb bek last minit cancel sebab dah expected ada masaalah cam ni. uhu.

Anonymous said...

rileks la bro..aku pun sama nasib macam ko gak.maybe ko takda join kita orang masa masuk paper metro dulu..ramai yang nasib sama.masa masuk tv3 aku tak dapat nak datang sbb kerja.last minute diorang bg tahu.skrg tanah tu UMLand dah beli.doa doa la rumah yang tak siap tu cepat siap.aku dengar banyak UMLand punya plan untuk tempat tu..

-sama nasib mcm hang-

RioAzzaro said...

Owh yer ke? tak tau lak pasal tu..hari2 baca paper metro.tapi tak perasan lak pasal artical tu.Klu betul UMland dah take over,harap2 cepat2 la diaorg buat.pening pala dah nie...dah kena bayar principal payment da..anywhere tks 4 de info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget