Sunday, July 5, 2009

My Best Classmate Wedding.....


Zash,zash...tak sangka kawin gak kau eh....

Hari nie mungkin hari paling bersejarah buat kawan aku yang sorang nie.Ingat lagi dulu masa sekolah2 datang dengan tudung labuh n muka dia yang gelap tu...
Tapi tak sangka lak bila dah kawin nie muka berseri2.Aku datang sana dgn Tasha...nasib baik la dia nak temankan....

Kalau Zashreena tak bagi aku kad kawin dia ari tu,confirm aku tak datang macamana aku buat kat Normah yang kononnya mengaku aku nie kawan baik dia.

Kes normah : korang sakit hati tak kalau kawan baik korang bilang kt korang dia cakap tak sempat hantar kad kawin,tp dia leh sempat lak send kad kt kawan2 yg tak rapat.Bayangkan Nizam,Din,Fairuz semua dapat kad kawin dia,tapi aku nie yg paling rapat dengan dia tak dpt....kecik hati seh bila kawin baik buat cam nie...Anywhere tahniah buat Zashreena yang dapat melansungkan perkahwinan semalam.Majlis kawin korang simple tapi tetep grand.Muka ko zash macam muka Chareel Samad versi tinggi hehe...

YANG PENTING : MULUT KO TETEP MERIAH .... KECOH.... HEHE

Semoga kekal hingga ke anak cucu.....Aminnnnnnnnnn

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget