Sunday, June 22, 2014

Kereta Back to The Future di JB

 Petang tadi saja nak rehatkan minda dan cuci -cuci mata di Jusco Bukit Indah.Bila dalam perjalanan nak pulang melalui tepian-tepian tempat meletak kenderaan tu tetiba terpandang pulak kereta bernombor pendaftaran Singapura ini.Bila di ingat-ingat macam kenal je.RA capai kemera bimbit lepas tu tangkaplah gambar kereta tu.Masa dalam perjalanan balik baru lah RA teringat kereta ini muncul banyak kali dalam filem "Back To The Future" kegemaran RA.Patut lah hati rasa macam kenal je.

 Filem yang popular sekitar akhir tahun 80an dan awal tahun 90an ini mempunyai 3episod lakonan Michael J Fox.Kalaulah RA ingat awal-awal lagi dah turun kereta dan amik banyak-banyak gambar kat kereta ini. 

 Takpe janji dapat tangkap sekeping gambar dan tengok dengan 2 mata kepala sendiri dah cukup beruntung daa....Harap-harap dapat jumpa lagi yea.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget