Wednesday, December 18, 2013

Johor Bahru & Puting Beliung?

 Amacam ? betul tak? inilah dia fenomena puting beliung yang terjadi melalui air di Selat Tebrau dan di jambatan link ke 2.Ianya dikatakan berlaku jam 430petang - 6petang tadi.

 Keadaan sebenarnya masih lagi terkawal (ceh wah)

 Tak dapat nak sangkutkan paparan video kat sini,tapi kalau ada sesiapa yang nak tengok laporan video yang jelas bolehlah add kat facebook RA.sebab RA dapat share video tu pun dari kawan Fbook.Tapi yang kat video dari jambatan link ke2 tu memang dahsyat.

 Ianya bermula di Lot 1 Johor Bahru kemudian ke hadapan Masjid Sultan Abu Bakar , Dataran kemudiannya hilang menuju ke jambatan link ke 2.

 Sekian lapuran RA dari luar kawasan.

1 comment:

ezuddin said...

Mersing pon pernah jadi gak bro, dua or tiga kali rasanya..

nasib baik berlaku kat laut..

my post: kejadian belalai air

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget