Tuesday, October 30, 2012

Mengeteh semula di Habib

 Inilah maskot utama bila ke Kedai Mamak Habib di Tampoi Utama,"Kacang Kuda".Tapi ada sesetengah orang memanggilnya dengan gelaran baru iaitu "Kacang Dal".Mana dia dapat idea tu pun RA tak pasti.Yang pasti tu idea sepontan ini datang dari seorang tenaga pengajar dan di persetujui oleh pengapit kiri nya yang terkenal membuat kek.

Minggu lepas asik makan je,jadi minggu ini nak setarakan pulak la dengan bersenam,tapi bila panggillan sms & whatapps datang mengajak,kena pegi jugaklah.Jadi ke Habib lah malam tu.Tak tahu pulak perjumpaan kali ini di sertakan dengan sambutan ulang tahun anak dara Abang Mat & Kak Ros,si Aqilah.maklumlah anak bongsu dah bersuara nak potong kek.hehehe

Inilah kek dari Secret Recipie yang di belinya.Satu kilo ni,mesti tak abis kami makan.

 Inilah yang di namakan "orang lain punya ulang tahun,orang lain pulak yang potong kek".Tetap nak bergambar potong kek kan.Oooo lupa pengapit kirinya yang amik gambar ini.(aircon baik punya.huhu.)

 

 Memandangkan tak makan malam lagi,jadi RA makan Mee goreng+Mee Hoon dengan Telur mata.Air pulak Teh O ais.Makan malam pada malam itu telah di taja oleh bapa si Aqilah,Abang Mat Shah yang tersengih kat sebelah RA tu.Amboi gelak sakan nampak?.Apapun jemputan makan malam itu tetap ada orang yang mengeluarkan istilah "On The Way".

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget