Thursday, August 30, 2012

Masuk Pertandingan Gambar

Hari minggu lepas aku terselak lah laman web Air Asia yang menyediakan pertandingan bergambar "I am Here" Travel3Sixty.Hadiah pertama dia cukup lumayan iaitu tiket penerbangan ke Osaka untuk dua orang.

Jadi dengan tidak membuang masa,aku pun cuba-cuba lah masuk pertandingan ini.Mana tau boleh menang.Tuah Ayam nampak kat kaki kan..Tuah Manusia siapa yang tahu.

Bagi sesiapa yang nak masuk boleh lah berbuat demikian di laman web di bawah ini (tarikh tutup 31Ogos12)

  Berikut adalah gambar-gambar aku yang masuk pertandingan ini.










2 comments:

sudipVSsenduk said...

dkt Mount Bromo Surabaya tu nice

RioAzzaro said...

tu lah..harap-harap menang la nanti pertandingan tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget