Sunday, June 26, 2011

Koleksi Terbaru Baju,Sweter & Kerongsang

RM 36 RM 40 RM40

SWETTER RM45




KERONGSANG BAJU : RM 20 SEBIJI

KERONGSANG YANG NIE : RM 16.00 SEBIJI

HUBUNGI @ SMS 0127709809 - NAZ
YM/FBOOK/EMAIL : RIODENAZ@YAHOO.COM

Saturday, June 25, 2011

Bag/Tas Tangan Stylo


LANE 1 : 1 ----> 2 ----> 3



LINE 2 : 4 ----> 5 ---- > 6



LINE 3 : 7 ----> 8 -----> 9

Bag/Tas tangan nie baru je sampai stok nya semalam.Stok yang lain akan sampai lagi kemudian. Sesuai ke padankan dengan baju.Walaupun tak berjenama,kecil dan sangat simple,ianya sesuai untuk di bawa ketika berHari Raya atau majlis-majlis keramaian.

Ada 24 Jenis Design...semua design berharga RM25 sebuah.(order 5 dan lebih RM20 sebuah)


HUBUNGI/SMS : 0127709809 /YM,FACEBOOK & Email : riodenaz@yahoo.com


Tuesday, June 21, 2011

Jakarta & Bandung....(JUN 2011)

Menuju ke KotaRaya Jakarta kali ini ber sama Ally & familynya.Banyak gak plan nak beli barang2 nie.Si Ally & Nizam lak inilah 1st time diaorang ke luar negara.So banyak gak la diaorang plan nak beli.Tengok je koleksi jualan kasut yang di jual di tanah abang nie.Meriah tak?

Kat atas tu pulak station KeretaApi Tanah Abang.berhampiran dengan hotel kitaorang.


Bergambar di restaurant Penyet (semua menu dia penyet)

 Antara barang-barang yang aku beli kali ini ialah :-

-Baju Koko (baju solat untuk lelaki)

-Bag Tangan Sintatik

-Kerongsang

-T-Shirt Hard Rock Cafe Amsterdam & London
(beli kt Bandung - naik train 3jam dr Jakarta)

-Telekong

Bergambar di Rumah Mode Factory Outlet.Boleh tahan gak la barang-barang kat sini.Cuma lebih murah kalau ke satu lagi factory outlet seperti Secret & Heritage.Dari Jakarta aku menaiki keretapi ke Bandung (3jam perjalanan) untuk membeli belah di sana pula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget