Sunday, February 20, 2011

Festival Layang-Layang 19Feb2011-Pasir Gudang

Selamat datang ke Festival Layang Layang Antarabangsa 2011.Tahun nie aku dapat pergi lagi setelah 2tahun terlepas peluang untuk ke sana.Kali nie aku pergi bersama teman-teman ku.Antaranya Abang Yunus,Abang Mork,Olie & keluarga,Ros & keluarga,Nini & Shamil,Nik & keluarga dan Mai yang kena bekerja di both Ayamas. Kami bertolak jam 3petang,selepas berkumpul di restaurant Habib Taman Tampoi Utama.Dalam perjalanan nak ke Pasir Gudang kami di kejutkan dengan deruman kereta Buggati milik Sultan Johor yang baru sahaja pulang selepas perasmian Festival tersebut.


Antara layang-layang yang di pertandingkan di festival tersebut.Kami sempat juga berebut gula-gula yang di jatuhkan dari layang-layang yang di terbangkan.



 Tengok tu meriahnya mereka bersakan bergambar.Siap bergaya ala-ala ratu kebaya.Ada yang naik giler bergambom,macam tempat tu kami yang punya...hehe...tapi apa pun memang menjanjikan bila dapat pergi ramai-ramai nie.

 Layang-layang yang di pertandingkan memang besar-besar dan menarik minat ramai pengunjung.Antaranya Layang-layang Red Devil,Ikan Pari,lipan,dragon,Lembu,sotong kurita dan macam-macam lagi laaa...cukup puas hati laaa....Jadi bagi yang terlepas jangan lupa datang & lawat pada tahun hadapan...kita jumpa lagi tahun hadapannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget