Sunday, January 30, 2011

Aktiviti Sihat - MEMBOWLING

Yea perlawanan bowling antara kengkawan telah di anjurkan pada 29 & 30January 2011.Model operandinya adalah untuk memupuk minat remaja (remaja lagi kew) untuk bersukan.hehehe.Sesekali main bowling best gak.Tapi yang tak bestnya bila tempat bowling yang kita main tu bermasalah.Bola pecah2 la..lane kusam la dan yang paling teruk bola sendiri yang bawak dari rumah habis kena caras (terkopek) dek mesin penghantar bola.Cian En Iwan kita yea...bola bowl dia dah tersopak sikit.Time tu main kt Skudai Bowl.pada tuan tanah kedaung sila la buat sesuatu untuk memperbaiki mutu bowling di tempat anda ok

Ini lah aksi2 sepontan juara Kampung Pisang yang bertanding pada malam tersebut.Ada yang sebuk nak makan kerepek la,sibuk bertenet la,main video game la,ber hip hop la dan tak kurang gak yg ber ucop...kita bakok jeeekkk.
(tak ingat dunia kan)

Perlawanan di teruskan pada malam esoknya di 1Bowl @ Danda City Mall (dulu nama tempat nie Best World) Dan Inilah lak aksi2 yang sempat di rakam bagi ketegori lari dalam guni...hehe.Main bowling 2set masing2 dah penat hehee... Yang datang suka2 tgk pun ada gak.Tapi yang penting happening la jugak.Sambil bowling sambil bincang pasal next reunion dan sambil2 makan lepas bowling.Nasib baik la ujan dah teduh masa lepas abis game tu.Klu tak alamat basah kuyup la badan masing2.


Kakak dua orang nie pun ada....anak sapa laaa nie....ehhh silap...bini sapaaaa la nie....Dan untuk keputusannya sila la lihat sendiri k.sapa kalah sapa menang.Juara malam tu di nobatkan sebagai Juara Kampung Pisang...hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bagi la makan Ikan tu