Sunday, December 6, 2009

Nak Komen Blog aku....??

Aku tak kisah korang nak komen apa pun kt dlm blog aku and aku tak akan delete apa pun commen yang korang letak asalkan dgn syarat korang tunjukkan muka korang tu kt comment....
Jangan hanya pandai nak nasihat org tapi tak berani nak tjuk muka.

Kalau korang rasa korang betul silakan comment & sila tunjukkan muka k.... nak takut apa kalau korang rasa korang betul....nak main sembunyi2 lak....perangai sebijik macam bangsat.....!!!
Mungkin dari baka mak bapak korang kot dapat perangai sembunyi2 cam tu....huhu....

Ada aku kesah???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget