Monday, November 30, 2009

New Moon memang Best


Aku rasa nie la satu2 nya filem seram romantic yg pertama kalinya menarik perhatian aku.Dengan barisan pelakon yang menakjupkan dan jalan cerita yg menarik,mmg patut la filem nie dpt Box Office seangkatan dengan Filem Batman Dark Knight.

Guess wat....aku tgk cerita nie jam 240 pagi 29Nov.Show habis jam 5pagi than aku sempat beli nasi lemak kt deman Hong Leong Bank bersebelahan City Square....Nasi lemak tu mmg sedap...happaning gak sesekali tgk wyg pagi2 buta nie...Tks Niky and Kudut yang menemankan aku.


Next movie kita tengok citer Avatar k......huhuhu


Sunday, November 15, 2009

Dah Nasib agaknya.....

Itulah hakikat yang aku patut tempuhi...segalanya hanya tinggal sejarah.Hampir 4bulan aku kenal dia,tapi tak sampai 2minggu kami bertemu,dia pergi tinggalkan aku.Terasa segala yang aku korban kan utk dia tak pernah dia hargai.

Well tak apa lah....biarla dia pergi.Aku akan terus menjalani hidup ini.Yang penting aku tak akan menyerah.
Semua yg ada di sekeliling kita adalah anugerah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget