Monday, June 15, 2009

Mr Johor 2009 - 14 Jun 09 IOI Mall Kulai

Ahad lepas aku dgn budak2 Clark Hatch pergi ke IOI Mall Kulai untuk menyaksikan Pertandingan Mr Johor 2009.Janji mula kul 10Pg,tapi last2 start jam 2pm gak.Penat menunggu coz aku sampai sana jam 1230noon.

Lelepak jap pusing2 sambil servey2 tengok muka2 perserta yang masuk.Ramai giler siot yang masuk bertanding tahun nie.Yang datang bawak penyokong2 sendiri pun ramai.Jalan punya jalan aku jumpa x-trainer Clark Hatch - Lee.laa mamat nie masuk gak.Tapi klu dia masuk pun aku tak heran,sbb body dia mmg build up.Show start sharp kul 2pm..mula dgn ketegori Junior bawah 21Thn.Wah not bad seh body diaorang.

Than lepas tu ketegori bawah 65kgs...pemenangnya dari Suria Gym - Nusajaya.Laaa instructor tempat member aku 'ID'.Si Id pun tak sangka yg instructor dia yg pendiam nie tetiba masuk bertanding.

Kategori bawah 75kgs lak tetiba kelaur satu mamat rambut merah nie...cam kenal je...laaaa si Imran...dia pun join gak? wakaka. Kawan aku Sharil jumpa dia kt belakang pentas , dia terlambat register untuk kategori Junior bawah 21thn.So terpaksa la berlawan dgn org2 yg lagi pro dan mantap dari dia...haha.Nasib baik dia tak register nama atas nama gym Clark Hatch..Malu beb...hehe.coz body dia baru je nak build up.Perut pun masih lum ada 6pek...4pek pun masih samar2 timbul.camana nak menang....hehe.Apapun satu percubaan yang berani.aku tabik la ko Imran.








2 comments:

Anuar said...

waaaaaaaaaaaaa.....mr johor hebat laki2 tu.Berdebar hati melihat ketulan2 muscle tu.......

tun begia said...

wah, camane haku tak tau pulakk,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget