Wednesday, July 9, 2008

Life After Bangkok

Entahlah,sejak kaki aku menentuh bumi Malaysia 2hari lepas,aku terasa begitu sunyi sangat.Hati aku masih lagi berada di Bangkok.Walaupun trip nie aku tak terasa enjoy sangat,tapi aku rasa terhibur dgn staff2 dari Polyclinic Penawar.Hari nie aku bangun jam 1040am,bangun2 terus je Bfast.ermmm apa aku nak buat eik...aku call Key (budak yang jual kereta wira kt aku) dan beritahu masalah kereta yg dia jual tu.Tapi dia cam nak tak nak layan je call aku.cakap nak call balik tapi tak call2.Oh yea lupa nak cakap yang sebenarnya aku dah dapat pun kereta baru.WIRA1.3 dgn harga RM10,900 dapat sehari sebelum aku ke Bangkok.tu pun aku mintak discount.tak sangka lak kereta tu ada masalah.

Aku cari abg Umar (jiran sebelah umah aku tu) mintak tolong dia pasangkan CD player kt kereta aku.tapi dia takde kt umah lak.So aku tgk la tv sampai jam 1thari perut lak mintak di isi.Lunch makan nasi lauk kari ikan.Lepas lunch anak buah kampung aku call ajak kuar. nama dia Mir@Pet.Janji. nak jumpa kul 5pm,tp last2 dia sampai jam 6pm.Lepas aku gym aku terus jumpa dia kt fastive mall.dan di sebabkan karaoke di tutup sampai jam 7pm.aku,dia,sepupu dia n seorang lagi kawan dia gie makan Mie Rebus kt Stulang


After 7pm baru kitaorang gerak semula ke Danga Bay.Karaoke sampai jam 9pm.aku parking kereta pun sampai lupa nak tutup lampu.Habis bateri kereta aku.siap bergambo sekali.hehe.Okie dah lewat malam nie...ada masa kita citer lagi k


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget